MINIATURE PINTXOS CONGRESS · Egitaraua
ASTELEHENA, 2018KO MARTXOAK 12

MINIATURE EXPO & BABESLEAK
10:30-19:30 Europa jauregia. Olárizu aretoa
Produktua sustatzea, makineria, jarduerak eta erakustaldiak profesionalentzat.

MINIATURE PINTXOS CONGRESSEN INAUGURAZIO OFIZIALA
MARÍA DE MAEZTU AUDITORIOA
09:00-11:00 Akreditazioak
11:00-11:45 Aurkezpen ofiziala
Eusko Jaurlaritzako Turismo Saila
Arabako Foru Aldundia. Turismoa.
Gasteizko alkatea
11:45-12:30 I+Ga Mugaritz jatetxea “Andoni Luis Adúrizen sukaldaritza”
12:30-13:00 Javier Estévez. La Tasquería. Madril
13:00-13:30 Iñaki Suarez eta Amstel Oro
13:30-14:00 Odor tallera. Fernando Canet

MINIATURE PINTXOS CONGRESS
MARÍA DE MAEZTU AUDITORIOA
16:00-16:30 Igor Rodríguez. Ham jatetxea. Palma Mallorca.
2017ko Pintxoen Espainiako txapelduna
16:30-17:00 Oyvind Boe Dalev. Statholdergaarden jatetxea. Oslo.
Valladolideko 2017ko Nazioarteko Lehiaketaren txapelduna
17:00-17:30 Laumont. Trufa eta perretxikoen unibertsoa
17:30-18:00 Laurent Villaeys Sakalian. Kabiarra
18:00-18:30 Jon Ayala. Hondarribiko Laia erretegia. Dry Age
18:30-19:00 Aaron Ortiz eta Jaio Aizpurua. Abangoardiako azkenburuak eta koktelak

MINIATURE PINTXOS EXPERIENCE
21:00 Afaria: Argentinako sukaldaritza miniaturan
Peña Vitoriana jatetxea ·Uleta, 11 – Gasteiz
Tel.: 945 133338

Samanta Leske. Argentinako Gastronomia Institutua
Mercedes Solís. Argentinako Masticar Feriaren koordinatzailea
Rodrigo Llanes. Argentinako Gastronomia Institutua. Epic hotelen sukaldariburu exekutiboa
Javier Rodríguez. El Papagayo jatetxea. Ciudad de Córdoba. Argentina
Aaron Ortíz eta Jaio Aizpurua. Abangoardiako azkenburuak eta koktelekin uztartzea

ASTEARTEA, 2018KO MARTXOAK 13

MINIATURE EXPO & BABESLEAK
10:30-19:30 Europa jauregia. Olárizu aretoa
Produktua sustatzea, makineria, jarduerak eta erakustaldiak profesionalentzat.

MINIATURE PINTXOS CONGRESS
MARÍA DE MAEZTU AUDITORIOA
10:30-11:00 Amparo Nacher –Tragaluzen sukaldariburu exekutiboa
11:00-11:30 Ruben Plaza – Mordisco y Cuinas de Santa Caterinan sukaldariburu exekutiboa
11:30-12:30 Tragaluz taldearekin mahai-ingurua
12:30-13:00 Alex Durán – Negro, Rojo y Tapas Tomateren sukaldariburu exekutiboa
13:00-13:30 Lourdes Rekondo. Rekondo jatetxea. Munduko upategirik onena.

TAPAK LONDRESEN
16:00-16:30 José Pizarro. José Tapas Bar & Little José. Londres

ARGENTINAN SUKALDARITZA MINIATURAN
16:30-17:00 Paulo Auriado. Donostiako Amelia jatetxea
17:00-17:30 Samanta Leske. Argentinako Gastronomia Institutuko gastronomia koordinatzailea
17:30-18:00 Mercedes Solís. Argentinako Masticar Feriaren koordinatzailea
18:00-18:45 Argentina mahai-ingurua
18:45-19:15 Rodrigo Llanes. Argentinako Gastronomia Institutua. Epic hotelen sukaldariburu exekutiboa
19:15-19:45 Javier Rodríguez. El Papagayo jatetxea

MINIATURE PINTXOS EXPERIENCE
21:00 Afaria: Britainia Handia eta, pintxoak & tapak
Peña Vitoriana jatetxea · Uleta, 11 – Gasteiz
Tel.: 945 133338

José Pizarro. José Tapas Bar. Londres. Ingalaterra
Rob Curley. Slemish Market Supper Club. Ballymena. Iparraldeko Irlanda
Nick Foley. Solas jatetxea. Dingle. Irlandako Errepublika
Gorka Arrieta. Spa Seafoods Restaurant. Tralee. Irlandako Errepublika
Aaron Ortíz eta Jaio Aizpurua. Abangoardiako azkenburuak eta koktelekin uztartzea

ASTEAZKENA, 2018KO MARTXOAK 14

MINIATURE EXPO & BABESLEAK
10:30-14:30 Europa jauregia. Olárizu aretoa
Produktua sustatzea, makineria, jarduerak eta erakustaldiak profesionalentzat.

MINIATURE PINTXOS CONGRESS
MARÍA DE MAEZTU AUDITORIOA
10:30-11:30 IRLANDA
Rob Curley. Slemish Market Supper Club. Ballymena. Iparraldeko Irlanda
Gorka Arrieta. Spa Seafoods Restaurant. Tralee. Irlandako Errepublika
Nick Foley. Solas jatetxea. Dingle. Irlandako Errepublika

EUSKADI ETA NAFARROAKO TXAPELDUNAK
11:30-12:00 Mikel Muñoz. Gran Sol taberna. Hondarribia
2017ko Pintxoen Euskal Herriko txapelduna
12:00-12:30 Mitxel Suárez. Borda Berri erretegi taberna. Oto Goien. Araba
2017ko Pintxoen Arabako txapelduna
12:30-13:00 Iñaki Andradas eta Luken Vigo. Iruñeako Baserri Berri taberna
2017ko Pintxoen Nafarroak txapelduna
13:00-13:30 Paul Arrillaga. Donostiako Zazpi taberna
2017ko Pintxoen Gipuzkoako txapelduna
13:30-14:00 Durangoko Kobikako Iñigo eta Koldo Kortabitarte
2017ko Pintxoen Bizkaiko txapelduna

MINIATURE ETA ITSASOA
16:30-17:30
Ostrak !!! Carlos Gómez

17:30 TUNA GRASO & FERNANDO CANET
HEGALABURRA ULERTUZ

Zatitzea
Araex, ardoen munduak

MINIATURE PINTXOS EXPERIENCE
21:00 Ixte afaria
Peña Vitoriana jatetxea
Uleta, 11 – Gasteiz
Tel.: 945 133338

TAPAK, MADRILDIK GASTEIZKO ZERURAINO
Miguel Ángel Mateos. AC Marriott Cuzco Madrid hotelaren sukaldariburu exekutiboa
Chema Soler. La Gastro jatetxea. Madril
Agustin Herrera, Madrilgo sukaldaririk onena. Acyre
Rubén Amro, Madrilgo sukaldaririk onena. Florida Retiro
Aaron Ortíz y Jaio Aizpurua. Abangoardiako azkenburuak eta koktelekin uztartzea