ZERTAN DATZA?

Miniature Kids etxeko txikienentzat gastronomia ekimena da. Janaria modu dibertigarrian eta sormenezkoan prestatzeko jolas lantegiak antolatzen dira. Hala, elikadura osasuntsu eta orekaturako errezetak eta kontzeptuak ikasiko dira. Buru-belarri horretan aritzeaz gain, haurrek beren sormenak dasta eta parteka ditzakete. Dinamika horretan ondo pasatzearekin batera, sukaldean “saltsan ibiltzearen” emaitza gozoak antzemango dituzte.

Gidariak Mikel Fiestras sukaldaria (La Regadera jatetxea) eta diziplina anitzeko talde profesionala dira eta aurreko edizioetan hurrengo sukaldari maisuei gonbidatu zaie: Julius Bienert (Canal Cocina) eta Mario Palacios nahiz Marcos Mendicuti (MasterChef Junior) eta Txema Pascual (Artepan) ogian aditua.

¿QUIÉN PUEDE PARTICIPAR?

6 eta 12 urteko (biak barne) neska-mutilak.
Guraso edo tutoreek ezingo dute lantegietan egon. Sukaldari eta monitore profesionalek gidatuko dituzte jarduerak.